Lidmaatschap en reserveren

Lidmaatschap van de Valleistudio kost €110,00 incl. btw per 12 maanden. Als lid van de Valleistudio kun je de praktijkruimte reserveren voor €42,35 incl. btw per dagdeel. Leden krijgen toegang tot het reserveringssysteem en een eigen voordeursleutel. Ook krijg je naamsvermelding op de website, met de mogelijkheid om meer informatie en een link naar je eigen site te plaatsen.N

Aanpassing huur voorwaarde:

Doordat er nu 1.5 meter samenleving is ontstaan komen startende en vaak thuiswerkende therapeuten en in de problemen.  Speciaal voor deze doelgroep heb ik mijn voorwaarde aangepast. Nu ook voor mensen die een tijdelijk kantoorruimte zoeken. 

Je wordt lid van de studio en ik geef jou de mogelijkheid om per uur te huren. Je krijgt zelf een sleutel en reserveert en rekent af via de online agenda.

 

Studio reserveren

De studio is te reserveren op dinsdag, woensdag en donderdag per dagdeel. Dagdelen zijn:

’s ochtends: 8:30 – 12:30 uur

’s middags: 13:30 – 17:30 uur

’s avonds: 18:30 – 22:30 uur

Meer informatie

Robin Captijn is voet-specialist en initiatiefnemer van het concept Valleistudio. Het stelt de studio tegen een vergoeding beschikbaar aan zorgverleners met een holistische aanpak. Het brengt deze doelgroep samen waardoor herkenbaarheid en kennisdeling ontstaat. Robin vertelt je graag meer over het lidmaatschap en laat je met plezier vrijblijvend de ruimte zien. Geïnteresseerd? Voor meer informatie of een bezichtiging stuur je een e-mail naar info@voet-specialist.nl.