Over OilsUnice

Mijn naam is Eunice Jolink 

Ik ben getrouwd en moeder van twee pracht meiden.

Oorspronkelijk ben ik chemisch analist, en al jaren werkzaam bij het Nederlandse Rode kruis.

In mijn werk hield ik me voortdurend bezig met avivages (oliën voor de proces industrie) en oliën met een medische toepassing.

Door mijn voorliefde voor de geneeskunde en de verkregen kennis door opleidingen, was het maar een klein stapje naar de Aromatherapie.

Aromatherapie?

Aromatherapie is een vorm van Complementaire zorg die de reguliere zorg kan aanvullen, maar niet kan vervangen.

Aromatherapie gaat uit van het gebruik van etherische oliën, op basis van kruiden, bloemen en andere plantaardige ingrediënten. Elke essentiële olie heeft een eigen werking op lichamelijk en psychisch gebied. Deze oliën worden op veel verschillende manieren toegepast bv in de vorm van massageolie voor ontspannende en/of helende massages.

Iedere cliënt heeft zo zijn eigen voorkeuren en hou ik rekening met de conditie waarin de cliënt zich bevindt. Massage met essentiële oliën geeft uiteindelijk ontspanning, troost en kan een manier zijn om je kracht terug te vinden.

Mijn doel?

Het integreren van Aromatherapie in het reguliere zorgaanbod. 

Ik hou van het hulp bieden aan mensen die opzoek zijn naar een veel persoonlijker benadering. Ik vindt dat iedereen recht heeft op deze manier van zorg die Fysiek en Mentaal verlichting/ondersteuning kan bieden.

Het is dan ook een stukje bewust wording van de manier waarop mensen hun gezondheid beheren. We benutten de krachtigste elementen van de natuur en gaan " back to basic " voor zorg en ondersteuning.

Praktijk

Ben je opzoek naar je Balans? Als we ons goed voelen, zijn we Balans. Dit word ook wel homeostase genoemd. Helaas is het zo, dat we in deze woelige tijden allemaal wel een mate van disbalans ervaren. Vaak is het stress. maar het kan ook aan andere factoren liggen.

Aromamassage

Ik geeft je een unieke ervaring met essentiële olien en ondersteunt je algehele gezondheid. Het is simpel, veilig, effectief en zeer krachtig. Het is een  massage/behandeling die gericht is op het herstellen van de balans in lichaam en geest (bevorderen van homeostase).

Contact