Yoga Meditatie

KeepinTouch!

Yoga&Meditatie is een kleinschalige yogaschool voor jong, oud, man, vrouw, stijf of flexibel. De lessen bij KeepinTouch! zijn afgestemd op fysiek en mentaal welzijn. De yogalessen bestaan uit lekker bewegen en statische houdingen, ademoefeningen, zelfbewustzijn, focus en ontspanning.

Hatha Yoga  - Flow

In het westerse drukke leven vol prikkels is men gewend actiever te zijn. Daarom zijn de lessen bij KeepinTouch! dynamischer en is er een kleine ‘Flow’ aan de lessen toegevoegd. Na een aantal lessen ervaar  je meer en meer dat ‘stilstaan in het leven’ een kalme geest en rust in het leven brengt en kun je dieper en langer in de houding blijven.

Rooster

Groepslessen

Maandagavond:

18.45-19.45

20.15-21.15

Bij feestdagen en vakanties geldt een aangepast rooster.

  • Neem een eigen yoga mat mee houdingen blijven.   i.v.m. coronamaatregelen
  • Trek lekker makkelijk zittende kleding aan
  • Neem warme kleding en dikke  sokken mee om warm te blijven  bij de ontspanning
  • Zorg dat je 10 minuten van  tevoren aanwezig bent en een  plekje uitgezocht hebt. Bij  aanvang van de les wordt de deur gesloten om de rust die bij yoga nodig is te creëren.

Informatie

Meld je aan of stel je vragen!

Website: KeepinTouch! Yoga&Meditatie

Per mail: info@keepintouchyoga.nl

Bel of Whatsapp: 06 155 78 990

Docent: Nelleke van Dieren

Opleiding: 

International Registered RYS200 Yoga Alliance Hatha Yoga teacher training, including teaching a series of Hatha Yoga Asana’s; study and practice of the tantric origin of Hatha Yoga, anatomy of toughts, tantric meditations and purification of the mind – the Brahmavihara.